Feide-konferansen 2024 – Eleven sitt personvern

Den 20. september har vi gleden av å invitere deg til årets Feide-konferanse med det viktige temaet "Eleven sitt personvern"!

Tidspunkt
-
Sted
Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo
Påmeldingsfrist

Du er påmeldt når du sender inn påmeldingsskjemaet. Vi har problemer med skjemaet som gjør at du ikke får bekreftelse ved påmelding på e-post.

Programmet

Programmet er fortsatt under planlegging, men vi kan avsløre at IT-frontfiguren Torgeir Waterhouse vil være en av foredragsholderne! Med over 25 års erfaring fra IT og IT-politikk i Forbrukerrådet, IKT-Norge og nå som partner i Otte, er Torgeir Waterhouse en anerkjent ekspert og rådgiver innen sitt felt. Waterhouse har tidligere vært direktør for Internett og nye medier i IKT-Norge, og har bidratt i flere offentlige utvalg og organisasjoner. Han er en ettertraktet rådgiver, sparringspartner og foredragsholder, og er ofte å se i mediene. Vi gleder oss til å gi mikrofonen til Torgeir Waterhouse under årets Feidekonferanse.

Fokuset i hans foredrag vil være på eleven sitt personvern, et område som omfatter ikke bare skolemiljøet, men også elevens daglige liv - hver eneste dag, hele året. Torgeir vil også lede en avsluttende paneldebatt etter sitt innledende foredrag, der du også har mulighet til å stille spørsmål.

Det blir også et tilbud for både nye og gamle Feide-administratorer hvor vi kan utveksle tips, triks og erfaringer, i tillegg til å bli kjent med ny funksjonalitet i kundeportalen til Feide.

Målgruppe

Konferansen er for vertsorganisasjoner og tjenesteleverandører i grunnopplæringen.

Praktisk info

Du kan kun delta fysisk på konferansen.

Utdanningsdirektoratet dekker deltakeravgiften på konferansen, men du må selv betale reise- og oppholdsutgifter.

Avmelding

Frist for avmelding er 6. september 2024. Vi gjør oppmerksom på at du blir belastet for deltakeravgiften hvis du ikke melder fra om fravær.

Du kan ta kontakt med kathrine.solstrand@udir.no for avmelding, spørsmål eller andre henvendelser.