Nå har personvernspørsmål kommet inn i leverandørerklæringen

08.05.2023 14:21

Etter tilbakemeldinger fra dere har vi gjort justeringer på leverandørerklæringen i Feide kundeportal. Nå inneholder den også personvernrettede spørsmål for å ivareta brukerne av en tjeneste på en bedre måte.  

Leverandørerklæringen skal gjøre det enklere for vertsorganisasjoner å ta i bruk nye digitale tjenester i Feide kundeportal. Erklæringen er et sett med standardspørsmål som tjenesteleverandører svarer på, slik at vertsorganisasjonene kan bruke dette som underlag når de risikovurderer tjenestene sine. Les mer om prosjektet her

Første versjon av leverandørerklæringen ble lansert i januar 2023, og vi kommer til å videreutvikle den fortløpende.  

Har du tilbakemeldinger eller forbedringspunkter? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss e-post på kontakt@sikt.no

Til deg som tjenesteleverandør

Har du som tjenesteleverandør allerede fylt inn leverandørerklæringen? Da vil du få et varsel slik at du også kan svare på de nye spørsmålene.  

Vi oppfordrer samtidig deg som ikke har fylt ut erklæringen til å gjøre det, og på den måten bidra til å lage et godt hjelpemiddel for sektoren.  

Dersom du får henvendelser fra vertsorganisasjoner som vurderer å ta i bruk tjenesten din, oppfordrer vi deg til å henvise til leverandørerklæringen. 

Til deg som vertsorganisasjon

Vi oppfordrer deg som vertsorganisasjon til å bruke leverandørerklæringen i anskaffelsesprosesser. Dersom du vurderer å ta i bruk en tjeneste som ikke har fylt ut leverandørerklæringen enda, er det fint om du ber tjenesteleverandøren om å fylle ut erklæringen.